©2009 - Quality-Time webdesign John Bornemann

 

Lakshmi

De LakShmi producten danken hun werkzaamheid aan de combinatie van:
Zuiverheid van 100% natuurlijke ingrediënten.
Kennis van de Ayurveda.
Kracht van Aromatherapie.
Essentiële olie als werkstof.

De zuiverheid van 100% natuurlijke ingrediënten.
Door deze zuiverheid van de producten, dringen deze dieper door in de huid, waardoor de huid duidelijk verbetert.

De kennis van de Ayurveda.
De Ayurveda is een eeuwenoude kruidengeneeskunde uit India. Deze kennis is echter nog steeds up to date.
Ayurveda betekent letterlijk levenswetenschap: de kennis van een lang leven. De wetenschap die de Ayurveda vertegenwoordigt is niet gebaseerd op voortdurend veranderende onderzoeksgegevens, maar op de eeuwenoude bewezen kennis van de Ayurveda. Deze kennis is in de loop van vele eeuwen zeer verfijnd en beproefd.

Ether, Lucht, Vuur, Water en Aarde deze vijf elementen vormen de drie dosha´s die in ieder mens aanwezig zijn.
Als deze krachten in goede harmonie aanwezig zijn bij ieder van ons in zijn persoonlijke en unieke balans, dan voelt men zich gelukkig en gezond en doen er zich geen lichamelijke of geestelijke problemen voor, men straalt schoonheid uit.

De kracht van Aromatherapie.
LakShmi is een productenlijn die samengesteld is uit een basis van koudgeperste olie van onder andere sesam, tarwekiem en teunisbloemolie. Deze hebben een gelijkenis met de van nature in de huid aanwezige stoffen en zijn rijk aan vitamines en worden hierdoor makkelijk in de diepere huidlagen opgenomen. Als extra werkstoffen worden zuivere essentiële oliën toegevoegd die door de fijne molecuul structuur ook diep in de huid worden opgenomen.

Lakshmi maakt als een van de weinigen gebruik van een natuurlijke emulgator en natuurlijke houdbaarheidsmiddelen. De fijne geur van de producten is afkomstig van de essentiële oliën, deze geven ieder product zijn eigen specifieke geurbeleving.

Essentiële olie als werkstof.
Essentiële oliën zijn minuscule deeltjes van aromatische planten. Deze planten ruiken zo sterk omdat ze Essentiële oliën bevatten die werken als een soort plantaardig hormoon. Door middel van persen, weken of waterdampdestillatie kunnen deze Essentiële oliën aan de plant worden onttrokken.
Het product dat dan wordt verkregen bevat niet alleen etherische (geurende) bestanddelen van de plant maar ook de werkzame eigenschappen. Ze bevatten de levenskracht van de plant en de essentie (Essentiële olie) ervan. Ze activeren de opname van zuurstof en de celdeling en zijn allemaal, min of meer antiseptisch en bacteriedodend.
Door de fijne moleculen worden de Essentiële oliën makkelijk door de huid opgenomen om in de diepere huidlagen en in de bloedsomloop hun weldadige werk te doen.

Alle LakShmi producten zijn vrij van schadelijke stoffen en zijn niet op dieren getest.
Tijdens de behandelingen wordt er gebruik gemaakt van geuren die bij jou passen. Deze geuren zorgen ervoor dat je makkelijker ontspant, waardoor je fris en vitaal de salon zult verlaten.

 

 

 

Lakshmi